Tarih : 11.02.2023 - 05:55

İskenderun Limanı'nda denizcilik faaliyetleri başladı

Kahramanmaraş merkezli deprem 10 ili etkilemişti. Depremden etkilenen illerden biri olan İskenderun limanında konteynerler devrilerek yangın çıkmış ve uzun süre söndürülememişti.

Dumanların geniş bir alandan görüldüğü yangın nihayet kontrol altına alındı ve limandaki denizcilik faaliyetlerinin tekrar başlatıldığı bildirildi.

Limanda faaliyetle tekrar başlatıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürlüğü, İskenderun Limanı'ndaki yangının söndürüldüğünü belirterek, denizcilik faaliyetlerinin başladığını duyurdu

Binden fazla konteyner  tek tek ayrıştırılıyor

Denizcilik Genel Müdürlüğü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada, İskenderun Limanı'ndaki yangının söndürüldüğü, alandaki binden fazla konteynerin tek tek ayrıştırılma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Açıklama yapıldı

Limanın rehabilitasyonuna süratle başlanacağı belirtilen açıklamada, "Bölgede, İskenderun Bölge Liman Başkanlığı rutin olarak hizmet vermekte olup denizcilik faaliyetleri başlamıştır." ifadeleri kullanıldı.

 

 

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar