Tarih : 26.07.2022 - 04:39

İstanbul'da 3 metro hattı daha hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen-Tavşantepe ve Çam ve Sakura Hastanesi-Kayaşehir metrolarının hizmete gireceğini duyurdu.Karaismailoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan "Yüz Yüze 100 Gün Programı" kapsamında Kağıthane'de bir dizi temaslarda bulundu.

Kağıthane programına ilçe yönetimi, mahalle başkanları ve ilçe meclis üyeleri ile bir araya gelerek başlayan Karaismailoğlu, buradaki konuşmasında bugüne dek AK Parti iktidarları döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bütün gün Yüz Yüze 100 Gün programı kapsamında Kağıthane'yi didik didik dolaşacaklarını dile getiren Karaismailoğlu, "Bütün derdimiz ve amacımız vatandaşımızın, milletimizin gönlüne girmek. Yaptığımız işlerde amacımız sadece ve sadece yaptığımız hizmetleri vatandaşımız kullandığında onun mutlu olmasıdır ve onun güler yüzüdür." diye konuştu.

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar