Tarih : 29.11.2022 - 05:49

Kamuda 3 yılı dolan sözleşmeliye memurluk yolu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuda 3 yılını dolmuş sözleşmelilerin hemen aday memurluğa geçeceğini belirterek, "Yeni statüye göre kamudaki 520 bin sözleşmeli personelden 424 bini isteğe bağlı olarak kadroya geçebiliyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Erdoğan, son 3 haftada gerçekleştirdikleri iç ve dış programlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bu kapsamda, Hasankeyf Tüneli ve bağlantı yollarının açılışını yaptıklarını, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan İsveç Başbakanı Ulf Kristersson'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladığını, Türk Devletleri Teşkilatı Liderler Zirvesi için gittiği Semerkant'ta çok sayıda ikili görüşmede bulunduğunu anlattı.

KKTC'nin anayasal ismiyle teşkilata gözlemci üye kabul edilmesinin, Semerkant'taki zirvenin en önemli kazanımı olduğunu vurgulayan Erdoğan, Türkiye'nin, teşkilatın gelecek dönemde hedeflenen bölgesel ve küresel seviyeye ulaşması için her türlü katkıyı yapacağını belirtti.

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar