Tarih : 01.12.2022 - 06:03

Marketlerde kontrol daha da sıkılaşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşa özellikle mağdur olmayacak şekilde eko­nomik destekleri sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Erdoğan, “Başta Ticaret Bakanlığımız olmak üzere kontrollerimizi daha da sı­kılaştıracağız, daha da farklı hale getire­ceğiz. Özellikle de bu fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını şiddetle arayaca­ğız. Bunun yanında bakıyorsunuz bir­çok birimlerde, ekonomide farklılıklar var. Kontrol mekanizmalarımızla, fiyat istikrar komitesini kurarak fiyat istik­rar komitesi ile de bunların takibini ya­pacağız” dedi.

Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı ko­nuşmada, önceki gün Kabine Toplan­tısı sonrası açıkladıkları kamuda çalı­şan 424 bin sözleşmelinin kadroya ge­çirilmesi kararının bir kez daha hayırlı olmasını diledi. AK Parti’nin, milletin kurduğu, milletin iktidara getirdiği ve verdiği her mücadelede yanında yer al­dığı bir parti olduğunu belirten Erdo­ğan, milletin asli sahibi olduğu AK Par­ti’nin, sadece emanetçileri olduklarını vurguladı.

 

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar