Tarih : 24.10.2023 - 05:06

Alman iş dünyası temsilcileri Türkiye'ye geliyor

 Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck'in bir grupu iş dünyası temsilcisiyle 25 Ekim Çarşamba günü Türkiye'ye geleceği bildirildi. Ziyaretin odak noktasını ekonomi ve enerjinin oluşturacağı tahmin ediliyor.

Alman Haber Ajansı DPA'nın Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanlığı'na dayandırdığı habere göre, Almanya Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck'in Türkiye gezisinin odak noktası ekonomi ve enerji olacak.

Aynı zamanda Almanya Şansölye Yardımcısı olan Habeck, ziyaret sırasında, Ankara'da iki ülke arasındaki Ekonomik ve Ticaret Ortaklık Komisyonu (JETCO) toplantıları ve Enerji Forumu'na katılacak.

Çok sayıda Türk bakanla bir araya gelmesi beklenen Habeck, güncel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunacak. Habeck'in sivil toplum temsilcileriyle görüşeceği de belirtildi.

Robert Habeck'e Alman iş dünyasının temsilcileri eşlik edecek. Habeck'in 27 Ekim Cuma günü Almanya'ya dönmesi planlanıyor.

 

 

 

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar