Tarih : 10.08.2021 - 05:06

Saran Holding, çalışanlarına COVID-19 aşısı olmalarını zorunlu hale getirdi.

Türkiye'de faaliyet gösteren S Sport, S Sport2, Radyo Spor, Radyo Trafik, Radio Slow Time, ajansspor.com, AlmaSport TV gibi medya kuruluşları, S Sport Plus uygulaması ve tuttur.com’u bünyesinde bulunduran Saran Holding, aşı olmayan çalışanlarıyla yollarını ayıracağını duyurdu.

Holding tarafından çalışanlara gönderilen Sadettin S. Saran imzalı mektupta, 15 Eylül itibarıyla holding çalışanlarının tümünün aşılanma koşullarını sağlamasının beklendiği, aşı olmayanlar ile yolların ayrılacağı belirtildi.

Açıklamada, "15 Eylül 2021 tarihi itibarıyla grubumuz çalışanlarının tam kadro olarak aşılanma koşullarını sağlamalarını beklemekteyiz. Bu çağrımıza olumlu cevap veren çok sayıdaki çalışma arkadaşımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz. Diğer yandan, söz konusu tarihe kadar şartları yerine getirmekten kaçınan çalışma arkadaşlarımızla bünye içindeki birlikteliğimizi sonlandırmak, yollarımızı ayırmak zorunda kalacağımızı da üzülerek ifade etmek isteriz" ifadeleri kullanıldı.

ABD'de bir çok teknoloji devi çalışanlarına aşı olma şartı getirmişti. ABD'de CNN International aşı olmadan ofise dönen 3 çalışanını işten çıkarmıştı.

 

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar