Tarih : 18.11.2022 - 05:49

Taksim saldırısı rezervasyonları etkilemedi

Pazar günü İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen, 6 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı turizmi etlikemedi. Turizmciler rezervasyonlarda iptal ve değişim yaşanmadığını, satışların devam ettiğini, fiyatlarda da değişim yaşanmadığını kaydetti.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya saldırının yaşandığı gün erken check-out gecikmeli check in’ler yaşanması dışında kayda değer bir değişimin yaşanmadığını belirtti. Bağlıkaya, “Şu an için iptal ve değişim yaşamadık umarım bundan sonra da yaşayacağımızı düşünmüyorum” diye konuştu. Oda fiyatlarında değişim olmadığını da belirten Bağlıkaya, fiyatların dönemsel olarak güncellendiğini belirtti.

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Yönetim Kurulu Başkanı Ülkay Atmaca da bu hafta içinde rezervasyonlarda, tur paketlerinde ve fiyatlarda değişiklik yaşanmadığını bildirdi. Atmaca özellikle Antalya’nın Avrupa ve Rusya pazarında ilgi görmeye devam ettiğini vurguladı.

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar