Tarih : 09.08.2021 - 05:15

Yangınların sönmesiyle Turizmde iptaller azaldı rezervasyonlar artışa geçti

 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yangının sönmesiyle iptallerin azaldığını, rezervasyonların arttığını belirterek, "(Yangından etkilenen merkezlerde) Bölgeye yapabileceğimiz en büyük yardım normalleşmeye katkı sağlamaktır. Halkımızdan tek isteğimiz burada normalleşme süreci gereği yemek yemeleri, konaklama ve tatil planlarını buralarda yapmalarıdır." dedi.

Ersoy, Muğla'nın Bodrum ilçesinde turizm sektörü ile Bodrum Ticaret Odası, Deniz Ticaret Odası ve Denizciler Derneği temsilcileriyle düzenlenen koordinasyon toplantısının ardından yaptığı açıklamada, birkaç haftadır özellikle kıyı kentlerinde büyük bir yangınla mücadele olduğunu söyledi. Muğla'nın Marmaris, Bodrum ilçeleri ile Antalya'daki orman yangınlarının söndürüldüğüne değinen Ersoy, bu bağlamda emeği geçen bakanlıklara, özveriyle söndürme çalışmalarına katılan tüm kurum, kuruluş ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar