Tarih : 24.08.2022 - 04:30

Zincir marketler de indirim hamlesi başlattı

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, Tarım Kredi'ye ait Kooperatif Marketlerde 30 temel gıda ürününde yapılan indirimlerin ardından uygulamanın bazı zincir marketlerde de görülmeye başlandığını bildirdi.Şok Marketler Üst Yöneticisi (CEO) Uğur Demirel de konuya ilişkin olarak, "ŞOK marketler olarak bir gün değil, her gün ucuz fiyat politikamız ile müşterilerimizin hizmetindeyiz." dedi.

Değişen piyasa koşullarına göre ucuz fiyat politikasıyla da rekabetçi olmaya devam ettiklerini aktaran Demirel, "Bu kapsamda sütten yoğurda, tereyağından zeytinyağına, domatesten kavuna kadar yüzlerce temel gıda ürününde indirimler ve ucuz fiyat politikamızı devam ettiriyoruz." değerlendirmesini yaptı.

CarrefourSA Üst Yöneticisi (CEO) Kutay Kartallıoğlu ise CarrefourSA olarak, "CarrefourSA olarak, 'Doğrusu CarrefourSA'da' ana mottomuz kapsamında, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini anlayıp, doğru üreticiden, doğru ürünü temin ederek, doğru hizmet anlayışı ile farklılaşmaya ve en önemlisi tüm bunları 'doğru fiyat' stratejisiyle sunmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar