Tarih : 28.03.2023 - 04:56

Bayraktar TB3 ilk kez TEKNOFEST'te sergilenecek

Bayraktar TB3 ilk kez TEKNOFESTte sergilenecek

 

 

Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 Nisan – 1 Mayıs tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023’te ilk kez halka açık olarak sergilenecek.

Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar TB3 SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı), Cumhuriyetimizin 100. yılında 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı’nda düzenlenecek TEKNOFEST 2023’te ilk kez halka açık olarak sergilenecek.

 

UÇUŞ TESTLERİNE BAŞLAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pazar günü Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’ne yaptığı ziyarette çekilen fotoğraflarda üretim hattında görülen Bayraktar TB3 SİHA, bu yıl içinde uçuş testlerine başlayacak. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinde yürütülen milli projelerin son durumlarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

 

 

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar