Tarih : 23.02.2022 - 06:06

Elektrikte yeni indirim 1 Mart'ta başlayacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinde uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, elektrik faturası ve elektrik düzenlemesi hakkında açıklamalar yaptı. Erdoğan, yeni uygulamaya 1 Mart itibarıyla geçmeyi planladıklarını aktararak, "210 kilovatsaate kadarki indirimli tarifede ve 210 kilovatsaatin üstündeki birim fiyatlarda vatandaşlarımızın lehine olacak yeni bir düzenleme imkânı üzerinde şu anda çalışılıyor." dedi. İşte son dakika haberinin detayları!

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, elektrik faturalarına düzenleme, KDV indirimi, e-ticaret ve hal kanunu ile ilgili de soruları yanıtladı, önemli mesajlar verdi. Başkan Erdoğan, "Tüketiciye yönelik üzerinde çalıştığımız dört düzenlememiz var. Bir tanesi tüketiciyi korumaya yönelik bir düzenleme. O bitmek üzere. İkincisi e-ticaretle alakalı düzenleme. Üçüncüsü perakende ve dördüncüsü de hal kanunu." dedi.

GÜNÜN YORUMU

55 yıldır medya dünyasındayım. Yazılı ve görsel basında bütün kademelerde görev yaptım. Ekonomide doğru analiz en büyük şiarım.

Üye Olun

Kısa Yollar